Glowbus Dewdrop L

Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L
Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L Glowbus Dewdrop L
Glowbus Dewdrop L
Glowbus vuurkorf cortenstaal, ideaal voor 4 tot 12 personen

Verzendkosten

€ 0,00

€ 5.055,00
Prijs per stuk
Variatie: Glowbus Dewdrop L
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Glowbus Dewdrop L

Geschikt voor aantal personen: 4 tot 12 personen
Hoogte: 120 cm
Doorsnede: 80 cm 
Asplaat doorsnede: 100 cm
Gewicht: 220 kg 
Materiaal: Cortenstaal

Design

De Glowbus® Dewdrop is dankzij zijn tijdloos design een blikvanger in elke tuin. De ideale blend tussen ruwe eenvoud en pure outdoor luxe.

De Glowbus® Dewdrop is verkrijgbaar in 3 maten. Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin. De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg - de Dewdrop XL - siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties.

Blikvanger overdag, bron van gezelligheid in de avond. Ontdek jouw nieuwe wereld rond een knisperend vuur.

 

Praktisch

Materiaal: Om een maximale levensduur te garanderen, wordt de Glowbus® Dewdrop vervaardigd in cortenstaal. Deze knappe, roestkleurige staalsoort gaat 8x langer mee dan standaardstaal. Alhoewel cortenstaal een mooie roestkleur krijgt, is het tevens deze roestlaag die het materiaal zijn legendarische bescherming geeft tegen de weersinvloeden (en dus ook tegen doorroesten).


Weerbestendigheid: De Glowbus® Dewdrop is perfect gewapend tegen de meest extreme natuurelementen. Temperaturen van -1.000° C tot 1.000° C zijn geen enkel probleem en dankzij zijn robuuste vorm en gewicht kan hij perfect tegen rukwinden tot 200 km/u.


Plaatsing: Omwille van zijn gewicht (Dewdrop M = 150 kg, Dewdrop L = 220 kg, Dewdrop XL = 425 kg) is deze designvuurkorf een blijver die je liever niet elke week rondzeult in je tuin. De Dewdrop M en L kan je redelijk vlot verplaatsen door de vuurkorf op zijn zijkant te rollen. De asplaat is niet vastgemaakt aan de vuurkorf. De Dewdrop XL vergt wat meer power en wordt meestal op zijn plaats gebracht met een mechanisch heftoestel.


Roestproces: We raden aan om de Glowbus® Dewdrop omwille van zijn uitvoering in cortenstaal op een geschikte ondergrond te plaatsen. De roestkleur die aan cortenstaal net zijn unieke karakter geeft, kan op kwetsbare ondergronden bij natte weersomstandigheden een lichte verkleuring veroorzaken. Dit vooral in het begin, wanneer de dichte roestlaag zich nog aan het vormen is. Een ondergrond van zand, kiezel of gras is de ideale plaats voor eender welke designvuurkorf of elk object vervaardigd uit cortenstaal.


Onderhoud: Simpel: de Glowbus® Dewdrop vereist bijna geen onderhoud. Het enige wat we aanraden, is dat je regelmatig de assen verwijdert wanneer je de designvuurkorf gedurende langere periode niet meer gebruikt.

Bezorgen en plaatsen: JvB Meubels plaatst de Glowbus® Dewdrop op de plaats waar u wilt, dit hoort bij de service en wordt ook niet in rekning gebracht. JvB Meubels bezorgd en plaatst de  Glowbus® Dewdrop in Nederland, Duitsland en België. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat JvB Meubels goed bij de plaats kan komen waar de Glowbus® Dewdrop moet komen te staan, zeker bij een XL moeten wij met een Machine terplaatse kunnen komen, eventueel kunnen wij rijplaten meenemen om zo de ondergrond niet te beschadigen.Twijfelt u aan de locatie of / waar de Glowbus® Dewdrop moet komen te staan, neem contact met ons op en wij bekijken dit graag met u.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vragen of advies nodig?

Vragen of advies nodig?

Bel ons via 0418-700560 of
06-57202767 (ook Whats App)