(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-PJ8KSMZ');
_CEE4715.jpg

750m2 showroom

Exclusieve en hoogwaardige tuinmeubels

Wij zijn JvB Meubels, wat staat voor Johan van Bruchem Meubels. Johan is vanaf zijn 18e actief in het maken en verkopen van meubels. Johan heeft zich toen laten in schrijven onder de naam JvB Timmerwerken. Omdat de vraag van producten en aantallen steeds groter werd heeft Johan naar een periode van 7 jaar fulltime gewerkt te hebben als verkoper van bouwmaterialen, besloten te stoppen en zich full time bezig te gaan houden met zijn nieuwe bedrijf JvB Meubels. Tot 2019 is Johan actief geweest met steigerhouten meubels en picknick tafels. Omdat de vraag van picknick tafels sterk toennam besloot Johan de picknick tafels niet meer zelf te maken maar in te gaan kopen bij toeleveranciers. Vanaf Januari 2019 is Johan ( 27 ) verder gegaan onder de naam JvB Meubels. Vanaf 1 januari 2019 is JvB Meubels dealer geworden van het merk 4 Seasons outdoor, dit merk staat bekend om exclusieve en hoogwaardige tuinmeubels die opgesteld staan in de showroom van JvB Meubels. In de 750 m2 grote showroom van JvB meubels staat een ruim assortiment tuinmeubels, en aan verwante artikelen.

Bezorging en montage

In heel Nederland

Service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom bezorgen en monteren wij al onze meubels zelf vanuit onze eigen voorraad. Omdat we zelf een ruime voorraad hebben leveren wij bijna alles binnen 1 a 2 werkdagen. 

Bezorging in Belgie en Duitsland behoort ook tot de mogelijkheden. 

IMG_9470.jpg