(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-PJ8KSMZ');

Veelgestelde vragen

Kunnen de kussens tegen water?
+ -

Ja de kussens kunnen tegen water, de kussens zijn gemaakt van Olefin en Sunbrella, deze kunnen beide erg goed tegen vocht.

Hoe kan ik teak hout op kleur houden?
+ -

Teak hout vergrijsd, je kunt de tafel behandelen met een teak cleaner en en teak protector om de de tafel zo langer op kleur te houden, herhaal dit 3 x per jaar.

Zijn de kussens UV Bestendig?
+ -

Ja de kussens zijn UV bestendig, u kunt ze buiten laten liggen, wel raden wij aan om ze in de winter peridode binnen te leggen. Dit voorkomt vlekken.

Hoe bescherm ik mijn tuinmeubels?
+ -

U kunt uw tuinmeubels beschermen met een Aero cover hoes, zo voorkomt u vlekken in de kussens en blijft u meubel schoon, let wel op dat niet langer als 2 dagen uw kussens onder de hoes zitten bij regenachtig weer, leg dan uw kussens binnen, dit voorkomt schimmel.

Hoe haal ik vlekken uit mijn kussens?
+ -

Al onze kussens zijn voorzien van een binnen en buiten hoes, u kunt in veel gevallen met warm water en 4-seasons cleaner al veel vlekken uit uw kussens halen, ook kunt u de buiten hoes in de wasmachine doen ( doe dit niet te vaak ). Mocht er toch een ongelukje gebeuren en de kussens zijn kapot, dan kunnen wij in veel gevallen nieuwe kussens bestellen.

Monteren jullie de meubels?
+ -

Ja wij monteren de meubels, en adviseren u over het gebruik hiervan.

Bezorgen jullie ook?
+ -

Ja wij bezorgen onze meubels, zowel in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Soms zitten hier extra kosten aan verbonden. Ook nemen wij al het verpakking materiaal mee en monteren de meubels voor u.

Zit er garantie op jullie meubels?
+ -

Al onze meubels van het merk 4 seasons outdoor zit 5 jaar fabriek garantie op.

Er zitten vlekken op mijn teak hout, wat moet ik doen?
+ -

Teak hout is een vet hout soort, op moment dat teak nat word drukt het hout vet naar buiten zodat er geen vocht in kan, bij warm weer kunnen daardoor soms vlekken op teak hout komen, vaak trekt dit vanzelf weer weg.

Moet ik teak hout behandelen?
+ -

Ja teak hout moet u 1 tot 2 x per jaar behandelen met een teak shield, dit voorkomt dat u vlekken in uw tafel krijgt.

Wat moet ik doen als er scheuren in mijn teak hout komen?
+ -

Teak hout is een natuur product, er kunnen kleine haarscheurtjes in komen, dat is niet erg, als er scheuren dwars over de tafel komen en door de gehele plank dan komen wij kijken of we dit kunnen vervangen, dit valt vaak onder garantie.

Wat is jullie levertijd?
+ -

Bijna alles kunnen wij direct uit voorraad leveren en kunnen wij binnen 1 a 2 dagen leveren, ook in de avonden en weekeind.

Hebben jullie een showroom?
+ -

Ja wij hebben een showroom, hier staan al onze meubels opgesteld, u kunt hier meer dan 450 m2 aan tuinmeubels bekijken.

Kan ik ook zakelijk, B2B, een bestelling plaatsen?
+ -

Op onze website bieden we een zeer groot aantal producten aan. Deze producten zijn van hoog kwaliteitsniveau en vaak zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Wilt u zakelijk een groot aantal afnemen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon, en vermeld dat u een zakelijke gebruiker bent.

Kan ik mijn bestelling ook later dan de genoemde levertijd laten leveren?
+ -

Dat is altijd mogelijk. U kunt dit het beste aangeven door te reageren op uw bevestigingsmail en hier aan te geven wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen, of door contact op te nemen met ons via 0418-700560