(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-PJ8KSMZ');

Collectie

Glowbus vuurkorven/kaarshouders

Glowbus vuurkorf Dewdrop M, L en XL

Glowbus Dewdrop M. Hoogte: 100 cm Doorsnede: 65 cm Asplaat doorsnede: 80 cm Gewicht: 150 kg Materiaal: Cortenstaal Design De Glowbus® Dewdrop is dankzij zijn tijdloos design een blikvanger in elke tuin. De ideale blend tussen ruwe eenvoud en pure outdoor luxe. De Glowbus® Dewdrop is verkrijgbaar in 3 maten. Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin. De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg - de Dewdrop XL - siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties. Blikvanger overdag, bron van gezelligheid in de avond. Ontdek jouw nieuwe wereld rond een knisperend vuur.

Vanaf €3.865

Bekijk prijslijst

Bekijk dit product in onze showroom

Glowbus Kaarshouder Glowdrop M en L

Glowbus Glowdrop M Geschikt voor kaars 43 mm Hoogte: 15 cm Doorsnede: 10 cm Gewicht: 0.6 kg Design De Glowbus® Growdrop brengt de sfeer van de Dewdrop binnen in je interieur. Zijn tijdloos design en handgemaakte details maken hem een blikvanger van formaat. De Glowbus® Growdrop is verkrijgbaar in 2 maten en 3 verschillende soorten matererialen: Cortenstaal, RVS, Gezwart staal. Apart of in een compositie van meerdere stuks, gezelligheid gegarandeerd. Zijn lichtspel zorgt meteen voor een unieke sfeer waarbij je kan wegdromen.

Vanaf €290

Bekijk prijslijst

Bekijk dit product in onze showroom

Glowbus Dewdrop Bio-ethanol kit M en L

Voor wie liever niet op hout stookt, is er de Glowbus® Dewdrop bio-ethanol kit. Deze optie kan toegevoegd worden aan de Dewdrop M of L. Inbegrepen in deze kit is de meest ideale brander in de markt van onze partner EcoSmart Fire. Daarnaast omvat de kit ook onze op maat ontwikkelde integratiekit. Hierdoor wordt de brander naadloos ingewerkt in het Dewdrop design en dankzij de uitvoering in cortenstaal, roest de integratiekit mooi mee met je Dewdrop. Deze kit kan ook later in de Dewdrop geplaatst worden.

Vanaf €1.665

Bekijk prijslijst

Bekijk dit product in onze showroom

Vragen of advies nodig?

Profiel.jpg